Warning: A non-numeric value encountered in /home/rettungs/public_html/eames-stol.nu/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5760

DSW Stolen

Moderna DSW Stolen

Moderna DSW Stolen

År 1956 designade paret Charles och Ray Eames den kända DSW stolen. Den första exemplaren av stolen var tillverkad i New York av företaget Zenith Plastics och var endast i plast. Stolen var med i Låg Kostnad Möbeldesign Tävling på the Museum of Modern Arts och sen dess har stolen ändrat sitt utseende och blivit mer elegant och bekväm för alla. Paret har också designat den vackra Eames Lounge Chair.

 Beskrivning av Eames DSW stolens design

DSW stolens syfte är att bidra till miljön så alla stolar är tillverkade av återvinningsbar plast. Basen kommer i olika material som gör den attraktiv till flera kunder. DSW stolen kan användas antingen runt ett middagsbord, som en kontorsstol eller i många andra situationer. Förmågan att kunna använda olika baser förstärker tillverkningen av skalet så att det är möjligt att hålla olika typer av baser.

Stolens skal kommer i flera olika färger och gör det enkelt att nå dina personliga inrednings behov. Kopior på DSW stolar har nått samma kvalité som en original stol.

Nuvarande modeller är tillverkad av ekologiska material och stolen är extremt miljövänlig och hållbar. Under tillverknings processen ser de efter att ingen detalj missas och om de är ett litet misstag så kan inte stolen säljas. Baserna är kopplad så att de kan hantera vilken vikt som helst. Stolen har de följande måtten:

 

  • Bredd: 44 cm
  • Höjd : 82 cm
  • Djup : 50 cm
  • Sitt höjd : 44 cm

 

 

Var passar DSW stolen i ditt hem

Färgglada DSW Stolar i ett traditionell hem

Färgglada DSW Stolar i ett traditionell hem

Innan man köper en DSW stol måste man tänka och analysera alla de andra möblerna som finns i själva rummet och till och med i hela hemmet, speciellt om man har tänkt köpa en färgglad variant av DSW stolen. Man ska också nogrannt undersöka det olika storlekarna så att man ser till att man har rätt stol för olika situationer.

En DSW stol kan passa i olika inrednings stilar, allt från traditionellt till modernt. Nedan kan ni se bilder på DSW stolar i olika inrednings situationer.

DSW stolen är designade att passa in i olika miljöer och tillsammans med olika former. Målet med DSW stolarna är att de ska kunna adaptera till olika miljöer och personers smak. Det är då svårt att inte hitta en stol som passar med din inredningsstil.

 

Framtiden för DSW Stolar

Med den pågående succén är det ingen tvekan att Eames stolen kommer fortsätta ha en ljus framtid. DSW stolens tillverkare arbetar väldigt hårt med att se till att stolen forsätter att vara tidlös i en föränderlig inredningsstil. Det finns en hög konkurrens mellan de olika stolars tillverkare, men det är få modeller som kombinerar design och kvalité så väl som Eames DSW stolen. Det har blivit mer vanligt att köpa stolarna på e-handel eftersom dess företag når fler städer och länder. Att köpa en DSW stol är verkligen en långsiktig investering på grund av kvalitén och den tidlösa stilen. Det finns liten skillnad mellan kopior och stolen i original, kvalitén är oförändrad. Beroende på hur mycket du är villig att spendera på en Eames DSW Stol kommer det att avgöra om du köper en original eller en kopia.


Ett bild galleri för lite inspiration

 

 


Referens

http://roomdecorideas.eu/garden-ideas-20-room-ideas-for-an-interior-garden/

http://www.architecturaldigest.com/story/house-tour-masculine-minimalist-apartment-barcelonahttp://www.architecturaldigest.com/story/house-tour-masculine-minimalist-apartment-barcelona